Notícies

Lopetegui i Vilda, seleccionadors espanyols Sub-21 i Femení Sub-17, participaran en la II Jornada Formativa per a tècnics i directors esportius

 • 

El Complex Esportiu i Cultural Petxina acollirà la II Jornada Formativa per a tècnics i directors esportius de Futbol, que tindrà lloc dimarts que ve 15 d’abril, de 19 a 20.30 hores, en La Sala d’Actes. En esta ocasió, el títol d’este fòrum de i per a entrenadors i directors esportius serà “L’estil de joc com a base de la iniciació en el futbol”, que comptarà amb tècnics de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Els continguts d’esta jornada es relacionen amb la formació del jove futbolista i l’estil de joc de les nostres seleccions nacionals. S’organitza una taula redona en què intervindran els tècnics esportius responsables de les seleccions espanyoles de futbol SUB 21, Julen Lopetegui, i Jorge Vilda, Seleccionador Nacional Femení Sub-17, recentment proclamat subcampió del món femení Sub-19. Els ponents tractaran d’analitzar els avantatges i característiques de l’estil de joc que definix, en l’actualitat, al futbol espanyol de seleccions i que tant de prestigi internacional ha aconseguit, gràcies als èxits aconseguits.

Lopetegui y Vilda en la II Jornada Formativa para técnicos y directores deportivos de Fútbol

Lopetegui y Vilda en la II Jornada Formativa para técnicos y directores deportivos de Fútbol

Esta jornada formativa s’emmarca dins de l’estratègia denominada “Fòrum d’entrenadors”, encaminada a la formació permanent del personal tècnic i directiu, responsable de la formació dels jugadors menors d’edat que practiquen l’esport del futbol en les instal·lacions esportives municipals de la ciutat de València.

La present jornada està dirigida, fonamentalment, als responsables tècnics de les entitats esportives de futbol que col·laboren en la gestió de les instal·lacions esportives municipals. No obstant això, es realitzarà la difusió oportuna perquè puguen participar, en general, tota aquella persona que forme part de la família del futbol de la ciutat (jugadors, àrbitres, directius, pares i aficionats).

Plantejaments com el model d’iniciació esportiva, els estils de joc, la tècnica i la tàctica, la detecció de talents, la importància de la programació i el treball dirigit per professionals, seran continguts que es tractaran amb tota seguretat moderats per Manolo Montalt, periodista d’àmplia trajectòria i director del programa ‘La Taula Esportiva’ de Nou Radio.

Valors i hàbits socials en l’esport

Una de les finalitats més importants de la FDM és procurar que les condicions de les pràctiques fisicoesportives dels escolars menors d’edat, s’encaminen a la seua formació integral, al respecte i adquisició d’uns valors i hàbits socials que permeten integrar el jove en la societat, procurant que la pràctica esportiva es desenrotlle en condicions d’igualtat, de seguretat i de salut dins dels 18 camps de futbol municipals que gestiona la FDM en la ciutat. En ells, desenrotllen la seua activitat més de 30 clubs de futbol l’activitat esportiva principal de la qual es desenrotlla amb menors d’edat.