Notícies

Festa del tenis per a tota la família amb el Open 500

 • ,

La festa del tenis torna a València. El ‘València Open 500 ATP World Tour‘ encara la seua pròxima edició, que es disputarà del 18 al 26 octubre en la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb un dels millors quadros de la seua història i un nombre important d’activitats i accions paral·leles perquè puga disfrutar d’este esdeveniment tota la família.

La zona de lliure accés en el ‘Fun Park‘ omplirà de vida els voltants del Ágora amb nombrosos espais oberts i participatius per a tots els assistents, a més de la promoció prèvia de l’esport de la raqueta que s’ha realitzat entre els més jóvens com el ‘VO500 Promeses’, el ‘VO500 Street Tennis’ o el ‘Màster de Tenis en Silla de Rodes’.

La presència de públic en les grades del singular edifici que acull un d’onze tornejos de classe Open 500 en el món també està garantida, ja que l’organització ha decidit una aposta ferma pels preus populars (un 50 per cent més barates que fa dos anys) durant tots els dies del torneig amb l’objectiu que el nombre més gran de persones gaudisca en les grades del Ágora d’algunes de les millors raquetes del circuit.

Valencia Open 500 en el Ágora.

Valencia Open 500 en el Ágora.

En l’esportiu, Juan Carlos Ferrero, el director del torneig, va destacar la llista de jugadors, de primer orde mundial, encapçalada pel valencià i número 5 del món, David Ferrer. També Marin Cilic i Kei Nishikori, flamants finalistes del passat US Open i situats en el Top 10, són bona prova d’això. “Tenim un quadro molt important, l’últim a entrar estarà en el 40 del món; per tant, és un quadro molt bo. Hi haurà quatre entre els deu millors del món i molts jugadors entre els 20 primers”, va assenyalar. I és que John Isner (15), Fabio Fognini (18), Kevin Anderson (19), Alexandr Dolgopolov (23), Philipp Kohlschreiber (24) i Leonardo Mayer (25) son altres dels tenistes que intentaran fer-se amb el títol, sense oblidar els integrants de la ‘Armada Espanyola’, en la que destaquen Roberto Bautista (17), Feliciano López (20), Tommy Robredo (21) i Fernando Verdasco (32). De en gran manera destaca l’any que està protagonitzant Bautista, que s’ha proclamat campió en Stuttgart i Hertogenbosch, els seus dos primers títols ATP.

Berdych rebrà una ‘wild card
Una de les grates sorpreses anunciades per Ferrero ha sigut la inclusió en la llista de Tomas Berdych a través d’una ‘wild card’. El txec, per tant, número 6 del món, atorgarà encara més nivell al quadro del torneig, confirmant-ho com el millor de la seua història. Berdych només havia disputat una vegada el València Open 500 ATP World Tour, l’any 2009. Serà el quart Top 10 del quadro.