Notícies

València Boat Show: disfruta de les seues activitats gratuïtes per a tots els públics este cap de setmana

 • 

Arranca una nova edició del saló nàutic València Boat Show, un esdeveniment pota tots els públics que reunix en la Marina Reial Joan Carles I i l’edifici Veles e Vents un important nombre d’activitats obertes a tot el públic i de caràcter gratuït, més enllà de l’exposició de més d’un centenar d’embarcacions o d’expositors relacionats amb la temàtica nàutica d’este certamen.

València Boat Show es presenta com un esdeveniment empresarial, sociocultural i esportiu en el que l’activitat pròpiament firal s’enriquix amb una important vessant lúdic concebut amb un caràcter divulgatiu. Així, la trobada oferix un atractiu programa d’activitats gratuïtes, orientades tant a l’aficionat com al no iniciat i per a totes les edats.

Múltiples actividades.

Múltiples actividades.

I és que des del dijous 16 al diumenge 19 són moltes les activitats per a tota la família que donen cita en este esdeveniment de caràcter internacional. Els dos primers dies de certamen, coincidint amb les classes escolars, hauran activitats concertades amb diversos col·legis de la ciutat per a acostar el món de la vela i la nàutica a xiquets entre 8 i 14 anys.

Durant el cap de setmana, es multipliquen les activitats en què es pot participar o presenciar de forma gratuïta. Tallers de nucs, baptismes de rem, classes de caiac i piragüisme, demostracions nàutiques de pesca esportiva o radiocontrol, a més de la demostració que realitzaran als assistents els alumnes de la Escola Municipal de Vela ‘Marina Reial’. A més, de la solta de tortugues al mar. I València Boat Show comptarà amb una zona de jocs infantils i ludoteca, oberta d’11 a 20 hores durant l’esdeveniment. A més, es disposa d’un pàrquing gratuït (dos hores) per a tots els visitants (veure imatge ampliada).

Agenda de actividades.

Agenda de actividades.

Quatre dies d’activitats en Náutica Food&Music

La tercera planta del ‘Veles e Vents‘ es convertirà en un altre punt clau del València Boat Show, on les activitats programades dins de ‘Náutica Food&Music‘ per als quatre dies d’este certamen suposen un extra per als milers de visitants, valencians i turistes, que espera acollir la Marina Reial durant este complet llarg cap de setmana marcat per la nàutica i els seus esports.