Notícies

El Circuit Divina Pastora s’acomiada amb la VIII Carrera Universitat de València

 • 

El XV Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València tanca la seua edició 2019 el diumenge 24 de novembre amb la VIII Carrera Universitat de València – Servei d’Educació Física i Esports.

Els carrers de Blasco Ibáñez i els seus voltants tornaran a ser l’escenari de la carrera universitària per excel·lència amb una de les proves més curtes del XV Circuit Divina Pastora, que estarà carregada d’emoció en decidir-se tant el guanyador com la guanyadora general del Circuit.

De fet, la quinzena edició del Circuit Divina Pastora ja té guanyadors, després que en la passada Volta a Peu dels Falles, els atletes del Serrà Club d’Atletisme Alberto López i Mª José Cano es proclamaren campions mancant l’última cita del Circuit.

El recorregut, que compta amb 5.350 metres, es tracta d’un dels més ràpids de l’any per la seua distancia, la qual cosa permet als corredors esprémer al màxim les forces al llarg de les seues rectes.

VIII Carrera Universitat de València – Servei d’Educació Física i Esports

Amb eixida en l’Avinguda Primado Reig i meta en les instal·lacions esportives del Campus de la Universitat de València, es tracta d’una multitudinària carrera popular, en la qual estudiants, professors i treballadors de la Universitat tenen la seua pròpia classificació particular.

Com sempre, l’eixida a la prova és a les 9:00h. per als Atletes Preferents així com per a la resta de corredors i a les 9:05h. per als participants pertanyents a la modalitat de Marxa a peu / Marxa Nòrdica. Tampoc oblides que tornem a comptar amb les categories infantils per a xiquetes que, com es fa des de fa anys, se celebraran després de la prova regna. No ho dubtes, apunta als teus xiquets (des dels 3 als 13 anys en diferents categories).