Notícies

Holanda serà el rival de la selecció espanyola en la segona setmana de la FIH Pro League

 • 

L’estadi d’hoquei del Poliesportiu Municipal de Verge del Carme-Beteró acollirà aquest pròxim cap de setmana, els dies 31 i 1 de febrer, la segona jornada de la FIH Pro League València 2020 que organitza la Federació Internacional d’Hoquei.

Després de perdre contra Alemanya en els dos primers partits de la jornada inaugural de l’esdeveniment, la selecció espanyola s’enfrontarà en aquesta segona jornada, per partida doble, contra la selecció d’Holanda, el 31 de gener a les 11.00 i el dissabte 1 de febrer a les 13.00.

L’Hoquei Pro League, es tracta d’una competició que va arrancar l’any passat, així com una de les més importants d’hoquei herba a nivell mundial, que reunirà els millors equips que disputaran més de 100 partits en 6 mesos i es posaran en joc diverses places directes per als JJOO de Tokio2020.

FIH Pro League València 2020.

D’altra banda, el conjunt que dirigeix Fred Soyez arribava a aquest torneig després de proclamar-se subcampió d’Europa i aconseguir la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Després de la segona jornada del torneig que es disputarà aquest cap de setmana, la selecció espanyola jugarà altres dos partits més com a local en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró davant Austràlia (14 i 15 de març) i l’Índia (13 i 14 de juny).

Així doncs, a diferència de la primera edició, Espanya jugarà com a local les dues trobades davant aquests rivals i actuarà com a visitant en els dobles enfrontaments contra Gran Bretanya, Bèlgica, l’Argentina i Nova Zelanda. En la següent temporada s’alternaran les seus.

 

València, epicentre de l’hoquei mundial

En 2019, es van celebrar a la ciutat de València les competicions de FIH Pro League, Hoquei Sèries, EuroHockey Júnior i el Preolímpic que van deixar excel·lents resultats per part de l’organització de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV), demostrant el compromís de la pròpia ciutat, així com per part de la Fundació Esportiva Municipal per convertir a València en un referent d’aquest esport.