Notes de premsa

El 26é Internacional Ciutat de València de Futvoley arriba a la platja del Cabanyal amb més de 500 participants

 • ,

Serà del 19 al 23 de juliol i comptarà amb sessions d’entrenament gratuïtes

Aquest matí s’ha presentat en la Fundació Esportiva Municipal el 26é Internacional Ciutat de València, Trofeu Diputació de València que tindrà lloc del 19 al 23 de juliol i es disputarà en l’estadi Futvoley España que se situarà a la platja de les Arenes.

Igual que des de 1993, es desenvoluparen a València i Benicàssim els Cursos de Formació que Futvoley España realitza abans de cada competició, on els jugadors i jugadores de 59 països han aprés i millorat el seu rendiment de competició.

Els entrenaments i cursos es desenvoluparan els dies 19 i 20 de juliol, mentre que la fase prèvia tindrà lloc el divendres 21 de juliol. Finalment, la fase final internacional es realitzaran els dies 22 i 23 juliol.

En el terreny de joc es donaran cita, amb opcions de revenja inclosa, el quadre masculí del Brasil que defensarà el títol aconseguit en 2022 amb Flavio Fangs i Jonathan Rodrigues, davant els actuals subcampions Kiko Buqueras i Albert López, de l’equip espanyol i la parella formada per Juan López i Facu Silva, també d’Espanya, Així mateix, també tindran lloc els enfrontaments entre les parelles d’Alemanya, el Regne Unit, Paraguai, França, l’Argentina i l’Uruguai.

I d’altra banda, en el quadre femení les actuals campiones Antonia Misethan d’Àustria i Timea Kapucci d’Hongria, que intentaren revalidar el títol aconseguit en 2022 sempre que aconseguisquen superar a les parelles del Brasil formada per Joy Wu i Ana Clara Souza, Nina Steinbauer d’Àustria i Julia Castello de Portugal, i Yosy Silva i Keila Faria d’Espanya que van ser segones en 2022.

La següent fase del circuit tindrà lloc en Benicassim amb el 25é Open Nacional Benicàssim que es realitzarà a la Platja Torre Sant Vicent, del 28 al 30 juliol, on els entrenaments i cursos es realitzaran el divendres 28 de juliol, la fase prèvia tindrà lloc el 29 de juliol i la fase final Nacional, el 30 de juliol.