Notícies

Ocupació Pública. Procés de provisió de la Prefectura de Servici d’Administració i Planificació Econòmica. Rectificació de bases

 • ,

Davant la impossibilitat de publicar en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) convocatòries de processos de provisió de llocs de treball de naturalesa laboral ha sigut necessària la rectificació de la convocatòria d’aquest OAM per a cobrir un lloc de Prefectura de Servici d’Administració i Planificació Econòmica. Per això, mitjançant Resolució DF-405 de data 20 de maig de 2024, la Presidència d’aquest OAM s’han rectificat la convocatòria per a la provisió definitiva, a través del sistema de lliure designació, d’un lloc de treball de Prefectura de Servei, referència RPT 34, del OAM Fundació Esportiva Municipal València, en el sentit següent:

Apartat 5.2 de les bases: On diu “El termini de presentació d’instàncies serà de 10 dies naturals a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE)”, ha de dir “El termini de presentació d’instàncies serà de 10 dies naturals a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV)”.

Descarregar anunci