Notícies

La platja de la Malva-rosa celebra aquest divendres la festa de cloenda de les escoles municipals de València

 • ,

Els xiquets i xiquetes de les escoles municipals de pilota de la ciutat de València tornaran a gaudir aquest divendres de la festa de la Cloenda, una festa que s’organitza per a tancar les activitats del curs 2023/24.

A la platja de la Malva-rosa, en la zona de l’arena davant del Pavelló Malva-rosa, es realitzarà una gimcana de jocs populars i el posterior lliurament de trofeus de les competicions de raspall i galotxetes.

L’alumnat participant pertany als centres educatius CEIP Santa Teresa, CEIP Rodríguez Fornos, CEIP Tomàs de Montañana, IES Marítim, IES Patraix, CPV Pelayo i CPV Borbotó.

A partir de les 17.30 hores, començaran les activitats. Tots els esportistes tindran les seues medalles de participació, samarreta de l’activitat i la seua beguda per a refrescar-se després dels jocs. També s’aprofitarà l’acte per a lliurar les copes de les finals de la Copa de raspall i de galotxetes. Acompanyaran a xiquets i xiquetes en el lliurament el jugador professional d’escala i corda Puchol II i la jugadora professional de raspall Victoria.

Aquesta gran jornada compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València i Caixa Popular, a més de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

PODIUM TROBADES DE RASPALL – CIUTAT DE VALÈNCIA:

Benjamí:
1er CEIP Tomás de Montañana A
2on CEIP Santa Teresa
3er CPV Pelayo
4rt CEIP Tomás de Montañana B

Aleví:
1er CEIP Rodríguez Fornos A
2on Tomás de Montañana
3er CPV Borbotó
4rt CPV Pelayo

Infantil:
1er IES Patraix B
2on IES Marítim A
3r IES Marítim B
4rt IES Patraix A

Cadet:
1er IES Patraix A
2on CPV Tavernes Blanques
3er CPV Borbotó
4rt IES Marítim

Juvenil:
1er IES Marítim
2on CPV Borbotó
3er IES Patraix A
4rt IES Patraix B

D’altra banda, aquest dimecres s´han realitzat les festes de cloenda dels centres Nuestra Señora del Carmen i Gaspar Gil Polo, en el trinquet de la UPV, i on han participat més de 60 alumnes.