Agenda esdeveniments

Clausura Setmana Europea de l’Esport 2024

Tot el dia 28 de setembre 2024

La ciutat de València viurà el pròxim 28 de setembre la clausura de la celebració de la Setmana Europea de l’Esport, amb una programació per a tots els públics i tots els nivells en la plaça de l’Ajuntament.

El Consell Superior d’Esports ha triat València per a donar la festa final a la Setmana Europea de l’Esport a nivell nacional.

La Setmana Europea de l’Esport, iniciativa de la Comissió Europea, per a combatre el sedentarisme, es tornarà a celebrar de manera simultània en tots els països membres de la UE i altres de la resta del continent que s’han anat sumant des de 2015, arribant a adherir-se més de 40 països en l’edició de 2023.

En esta edició de 2024, any olímpic, la Setmana Europea de l’Esport d’Espanya vol superar els registres de participació i d’activitats promogudes per les entitats relacionades amb l’esport en la lluita contra la xacra de l’obesitat derivada del sedentarisme creixent i els mals hàbits de consum, a favor d’una vida saludable basada en l’exercici físic i l’alimentació adequada, però també posant en relleu els valors positius que l’esport pot promoure en relació amb la sostenibilitat i la inclusió de grups de població vulnerable.

Plaça de l'Ajuntament

dissabte 28 de setembre 2024
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Consell Superior d'Esports
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Actividad física