Agenda esdeveniments

Nationale-Nederlanden Plogging Tour 2024

09:45 -10:45 05 d’octubre 2024

La 4a edició del Nationale-Nederlanden Plogging Tour arriba a la ciutat del running dissabte que ve 05 d’octubre, amb una jornada repleta d’activitats que uniran esport, medi ambient i solidaritat.

Sota el lema ‘Feix Esport pel Planeta’, els participants podran triar un dels tres circuits per a 3 modalitats de recorregut: 5,6 km, 11 km i 2,2 km Multiaventura per a famílies, adaptats a totes les edats i nivell de condició física, que combinen l’activitat esportiva i física a l’aire lliure dirigida, amb la recollida dels residus que es troben en el camí.

En esta nova edició a València, Nationale-Nederlanden Plogging Tour recorre tot el Jardí del Túria amb eixida en el Tram I, on els participants podran arreplegar des de les 09.00 hores el seu dorsal i kit que inclou eco bidó oficial i polsera oficial, guants i bosses per a realitzar l’activitat.

Les places són limitades. El preu de la inscripció és de 5€ per als adults i de 1€ per als xiquets, i el 100% de la recaptació es destinarà a fins solidari socials a benefici de DalecandELA o Banc d’Aliments de València.

El Nationale-Nederlanden Plogging Tour és una iniciativa col·laborativa pionera en el món, accessible per a tots els públics i nivells, que impulsa a través de l’esport i de l’activitat física, al costat del Consell Superior d’Esports, un estil de vida saludable, l’economia circular, el turisme regeneratiu, la inclusió, l’accessibilitat universal, la conservació del medi ambient i la recuperació dels ecosistemes mitjançant l’organització d’un esdeveniment de caràcter esportiu, ambiental i social, basat en la realització de carreres no competitives sobre diferents distàncies i activitats lúdiques per a tots els públics.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.ploggingtour.com/valencia/

Eixida: Jardí del Túria, Tram I

dissabte 05 d’octubre 2024
09:45 -10:45

0


Entidad organizadora
Nationale-Nederlanden, en col·laboració amb el Consell Superior d'Esports
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme