Agenda esdeveniments

X Carrera de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees

09:00 -10:30 17 de novembre 2024

La Carrera de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees se celebrarà el 17 de novembre de 2024 per primera vegada a València.

Les tres categories de la Carrera (5K, 10K i marxa caminant) es realitzaran enfront de la façana marítima i les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal.

L’eixida de totes les proves serà a l’Esplanada al costat de l’Hotel Balneari les Arenes, C/ José Ballester Gozalvo, amb hora d’eixida a les 09 hores per a les carreres 5K i 10K i a les 10.05 hores per a la marxa caminant.

Totes les proves es duran a terme enfront de la façana marítima de les Platges de la Malva-rosa i el Cabanyal, sobre un circuit de 5 quilòmetres.

En la carrera de 10K es duran a terme 2 voltes a este circuit.

S’establixen premis per als tres primers de cada categoria excepte en la categoria de marxa/caminada que no serà competitiva.

La teua col·laboració és important per a donar suport a la beca d’investigació en Càncer de Pàncrees, i ajudar a donar visibilitat i llum a esta terrible malaltia.

Pots fer la teua donació en la Fila 0 de la carrera a través de la pàgina d’inscripcions seleccionant en la pestanya de Carrera l’opció “No correré, però vull participar amb el dorsal solidari” i indicant l’import de la teua donació o fent un ingrés directament en el compte de la Carrera de l’Associació Càncer de pàncrees.

La Carrera està promoguda per ACANPAN (Associació Càncer de Pàncrees), AESPANC (Associació Espanyola de Pancreatología) i AEG (Associació Espanyola de Gastroentreología) i el 100% del recaptat anirà destinat a la investigació en càncer de pàncrees.

Més informació de l'esdeveniment

 https://carreracancerpancreas.es/carrera-valencia/

Eixida: Carrer José Ballester Gozalvo, a l'altura del monument a l'actor Antonio Ferrandis

diumenge 17 de novembre 2024
09:00 -10:30

0


Entidad organizadora
Associació Càncer de Pàncrees
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme