Agenda esdeveniments

Sant Silvestre València 2024

Tot el dia 30 de desembre 2024

Un any més, i ja són 39 edicions, se celebra en el centre de la ciutat, la tradicional Sant Silvestre Popular Valenciana, la carrera més divertida, lúdica i festiva del calendari, la millor manera de finalitzar el 2024 i en el qual tota la família té cabuda. L’eixida tindrà lloc el dilluns 30 de desembre de 2024, al carrer Xàtiva a l’altura de l’encreuament amb el carrer Sant Vicent Màrtir.

Una carrera festiva. Una cita divertida. Una prova familiar o d’amics. Una mar de disfresses. Un món de riures i camallades. Tot això i molt més, és la Sant Silvestre Valenciana. Esport, diversió i vida en ple cor de la ciutat.

Una prova amb dos carreres. Una primera cita competitiva, per a aquest grup de corredors que baralla per la victòria en eixos 5.000 metres. Però també seran campions els corredors que entraran després en una cita la victòria de la qual serà l’esport i la diversió als carrers de València.

Eixida al carrer Xàtiva, a l'altura de l'encreuament amb el carrer Sant Vicent Màrtir i meta en la plaça de l'Ajuntament

dilluns 30 de desembre 2024
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física