Agenda esdeveniments

III València Olympic Training

Tot el dia del 18 d’agost 2024
al 24 d’agost 2024

Del 18 al 24 d’agost se celebrarà a València la III Edició de “València Olympic Training”, el camp d’entrenament de l’estiu per als millors judokes del món. Enguany amb motiu dels jocs olímpics, molts judokes començaran el nou cicle entrenant.

València és el millor lloc perquè molts esportistes que han tornat de les seues vacacions inicien la pretemporada, però també molts judokes començaran preparar els primers tornejos de la nova temporada.

L’any passat, la segona edició va comptar amb més de 700 judokes de més de 50 països. Cada vegada és més comú que molts equips nacionals trien València per a portar als seus esportistes.

Medallistes mundials, olímpics i continentals volen gaudir de la ciutat a través del Judo, gràcies al seu clima, el seu menjar, les seues platges i per descomptat la qualitat dels esportistes que participen en el camp d’entrenament.

Enguany hi haurà una novetat. El diumenge 18 d’agost, es realitzarà una competició individual. Una copa d’Espanya, oberta a tots aquells esportistes que participen en el camp d’entrenament i vulguen començar la temporada competint.

La inscripció a la competició es tancarà el 9 d’agost.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.valenciaolympictraining.com/

Pavelló poliesportiu UPV (Universitat Politècnica de València). Avd. dels Tarongers, s/n

del18 d’agost 2024
al24 d’agost 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Valenciana de Judo
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Judo