Notes de premsa

S’obri el període d’esmena de sol·licituds presentades a la convocatòria de subvencions a projectes esportius desenvolupats per entitats sense ànim de lucre durant la temporada 2023-2024

 • 

València. 24 de juliol de 2024. Amb data de hui, 24 de juliol de 2024, s’ha publicat en el tauler d’anuncis electrònic municipal de València, l’extracte del requeriment general per a l’esmena de les sol·licituds presentades dins de la convocatòria de subvencions a projectes esportius desenvolupats per entitats sense ànim de lucre durant la temporada 2023-2024, al qual pot accedir-se a través del següent vincle:

https://sede.valencia.es/sede/edictos/index/materia/de

El termini màxim i improrrogable per a presentar la documentació, és de 10 dies hàbils següents a la publicació d’este anunci en el tauler d’anuncis, des del 25 de juliol al 7 d’agost de 2024, tots dos inclusivament.
El procediment que s’ha d’utilitzar per a presentar l’esmena corresponent és el de.AI.16, al qual es pot accedir a través dels següents enllaços:

https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/de.ay.16?lang=1 (castellà)
https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/de.ay.16?lang=2 (valencià)

Les entitats podran accedir als informes tècnics emesos consultant l’expedient en la seua la carpeta ciutadana.

Els dubtes que puguen sorgir s’han de remetre al correu electrònic serdeportes@valencia.es, des d’on se centralitzaran i es remetran al tècnic que corresponga.

En cas de no poder atendre a totes les consultes, les entitats poden presentar la documentació que consideren oportunes per a la seua anàlisi case per cas. Qualsevol al·legació és preferible que conste en l’expedient electrònic, així, presentada en termini i dins de l’expedient, es podran considerar.