Agenda esdeveniments

10K Coordinada – Volta a Peu de l’Horta Nord

19:30 -21:00 25 d’agost 2024

El Club d’Hoquei Carpesa està treballant en una nova carrera, la 10K Coordinada-Volta a Peu de l’Horta Nord, que tindrà lloc el pròxim 25 d’agost a les 19:30 hores, i que recorrerà Carpesa, Benifaraig, Massarrojos, Rocafort i Borbotó.

El recorregut de la prova és un circuit mixt que recorre una amplíssima zona d’horta, amb una distància total de 10 quilòmetres amb eixides i metes coordinades en:  Carpesa, Benifaraig, Massarrojos, Rocafort i Borbotó, amb cinc eixides i metes diferents. Cada corredor podrà optar per prendre l’eixida en la localitat que millor li vinga o més li agrade, i recórrer a partir d’ací els 10 quilòmetres de la prova, acabant en el mateix punt. D’esta manera, tots recorreran el mateix circuit, però cadascun podent començar i acabar en un punt diferent.

L’eixida es donarà a les 19:30, i una vegada arriben tots els corredors a cadascuna de les metes, l’organització acararà les dades per a saber qui és el vencedor. Hi haurà un temps màxim per a completar el circuit de 2 hores i 30 minuts.

La cita, a més, té un component solidari: els participants poden donar 1 quilo d’aliments no peribles que l’organització està arreplegant en favor del Banc d’aliments de València (la recollida s’efectuarà únicament en l’eixida de Carpesa).

Si busques una carrera diferent en els últims dies de l’estiu, uneix-te a la 10K Coordinada – Volta a Peu de l’Horta Nord, un 10k perfecte per a desafiar-te a tu mateix gaudint del running recorrent l’Horta.

Distància del recorregut

10K en un circuit mixt que recorre una amplíssima zona d'horta
Més informació de l'esdeveniment

 https://chcarpesa.clupik.app/es/registrations/16652

Eixides i metes coordinades en diferents municipis: Carpesa, Benifaraig, Massarrojos, Rocafort i Borbotó

diumenge 25 d’agost 2024
19:30 -21:00

0


Entidad organizadora
Club d'Hoquei Carpesa
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Actividad física Atletisme