Notes de premsa

València acollirà 41 esdeveniments esportius fins desembre

 • ,

La Marató i la Mitja Marató Trinitat Alfonso Zurich, la Copa Davis de tennis o la Copa del Món de Triatló són algunes de les cites més destacades per als propers mesos

València, 28 d’agost de 2024

La Fundació Esportiva Municipal de València participa en l’organització de 41 esdeveniments, proves, activitats i competicions esportives que es disputaran a la ciutat entre els mesos de setembre i desembre. Seran 13 caps de setmana amb cites de diferent caràcter i diverses disciplines esportives.

Setembre arriba amb algunes de les cites més destacades del calendari esportiu de la ciutat. Així, La Fonteta acollirà del 10 al 15 la fase de grups de la Copa Davis, en què Espanya s’enfrontarà a Austràlia, la República Txeca i França. En estes mateixes dates, la Marina acull per quarta ocasió la Copa del Món de Triatló. Set dies després el camp de regates de La Marina Reial Joan Carles I acollirà una de les proves del prestigiós circuit 52 Super Series Royal Cup de vela. La 15K Nocturna serà l’última cita esportiva del mes de setembre.

El Plogging Tour arriba per primera vegada a València a principis d’octubre. Una cita que combina activitat a l’aire lliure i sostenibilitat per cuidar el planeta a la Capital Verda Europea 2024. La Copa Faulcombridge, torneig ATP, pren el relleu de la Copa Davis, amb alguns dels millors tennistes del rànquing sobre la terra batuda del CT València. 25.000 inscrits ompliran els carrers de València a la Mitja Marató Trinidad Alfonso Zurich, una altra de les grans cites esportives que acollirà la ciutat abans que s’acabe l’any. La IV Carrera contra el Càncer també omplirà els carrers d’esport I solidaritat.

L’últim mes de l’any començarà amb la gran cita internacional de la ciutat, la Marató València, que arriba enguany a la seua 44 edició consolidada com una de les proves més atractives i ràpides del calendari. L’any esportiu conclou amb una de les carreres populars més emblemàtiques i de més participació: la San Silvestre.

A més de les cites internacionals, en este darrer quadrimestre de l’any, València acollirà competicions de rugbi com el IV Mater Series, el XXVII Ciclocross internacional Ciutat de València, el torneig ‘Merry Christmas’ de vòlei platja, la I Regata Falutx de vela, el Campionat d’Espanya de judo, Skate Series València, diverses proves d’atletisme popular i solidari, el Dia de la Pilota Valenciana, la XXI Travessia nadant Port de València, el II Torneig Ciutat de València d’hoquei, així com jornades d’esport escolar, entre d’altres.