Notes de premsa

“Esports al Barri”, esport de proximitat per als més xicotets

 • , ,

La iniciativa de la Fundació Esportiva Municipal promou l’esport base i popular pels barris de la ciutat

La volta al col·legi ha suposat també l’inici de la nova temporada de l’esport escolar, dirigit als més xicotets de la família. Este tipus d’esport complementa la seua activitat amb la iniciativa “Esports al Barri”, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València.

El programa compta amb espais municipals destinats a la pràctica de diferents esports (hoquei, triatló, volei…) en la que els més xicotets coneixen, de manera general i gratuïta, l’oferta d’activitats esportives organitzades a València i, particularment, en el veïnat.

L’oferta esportiva permet donar a conéixer els clubs, entitats i centres esportius que se situen en el veïnat als assistents, des dels més xicotets fins a les persones majors, per oferir la seua col·laboració en l’organització de les activitats esportives.

“Esports al Barri”, esport de proximitat per als més xicotets

“Esports al Barri”, esport de proximitat per als més xicotets

El personal d’ “Esports al Barri” compta amb la participació de monitors especialitzats en esport i voluntaris de la Fundació Esportiva Municipal, al costat dels membres de les diferents entitats col·laboradores en la jornada.

Les jornades del passat any van comptar amb una assistència mitjana de 1.500 persones al llarg del matí, amb una participació de més de 465 xiquets per veïnat.

Els assistents també poden conéixer les instal·lacions esportives municipals de la ciutat, lloc de realització de les jornades d’ “Esports al Barri”, i les activitats que es desenrotllen en elles.

La iniciativa de la Fundació Esportiva Municipal promou l'esport base i popular pels barris de la ciutat

La iniciativa de la Fundació Esportiva Municipal promou l’esport base i popular pels barris de la ciutat

Altres objectius importants del programa són: donar a conéixer el teixit associatiu que actua en el barri i la seua oferta d’activitats, donar publicitat en general al Circuit de Carreres Populars Caixa Popular de València i, en particular, a la carrera popular del barri, a més de possibilitar la participació tant de la població immigrant del barri en les diferents activitats esportives com de les poblacions amb alguna discapacitat del barri.

La pròxima parada d’ “*Esports al *Barri” és el dissabte 05 d’octubre, a les 11 hores, en la Instal·lació Esportiva Elemental Ciutat Jardí, del barri de Algirós. Esta jornada tindrà continuació en diferents diferents barris de València fins a novembre de 2024 per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.