Agenda esdeveniments

València Boat Show 2024

Tot el dia del 23 d’octubre 2024
al 27 d’octubre 2024

Si t’apassiona la navegació, estàs de sort. Del 23 al 27 d’octubre, València Boat Show torna a la Marina. Més de 47.000 m² d’exposició en els quals submergir-se gradualment en el món de la nàutica t’estan esperant.

Les principals marques del sector es donen cita a València per a presentar les seues últimes novetats, des d’embarcacions de motors, accessoris, electrònica, solucions tecnològiques, acastillaje, servicis i activitats. L’edició de 2024 compta amb presència directa de drassanes com a San Remo Boats, Rodman o Karnic, que se sumen a l’ampli ventall de marques que acudixen de la mà dels seus distribuïdors.

El nombre d’empreses ha crescut un 30%, portant a l’organització a ampliar la superfície expositiva, que enguany ocuparà un total de 47.221 metres quadrats: des de l’històric Embull 2 fins a la plaça de l’Ona, situada entre l’edifici Veles e Vents i l’antiga base d’Alinghi.

El València Boat Show comptarà amb tres zones diferents pel tipus de producte i públic al qual es dirigixen.

  1. La zona Dàrsena, en l’Embull 2, serà d’accés gratuït i presentarà l’oferta d’activitats nàutiques, lloguer d’embarcacions, roba i accessoris, clubs, federacions i una àrea especial dedicada al turisme nàutic, així com espai de conferències i una zona infantil, on els més xicotets podran gaudir de diferents activitats.
  2. En la plaça de l’Aigua se situarà la zona Bocana, la novetat d’esta edició, dedicada a nàutica industrial, servicis professionals del sector, motors, marines i ports, refit & repair i manteniment d’embarcacions.
  3. La zona Mar obert, la de major superfície, comptarà amb tota l’oferta d’embarcacions a la venda i drassanes en sec i a flotació.
Més informació de l'esdeveniment

 https://valenciaboat.com/

La Marina de València

del23 d’octubre 2024
al27 d’octubre 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Unión de Empresas Náuticas
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Vela