Notícies

Davit Kevlishvili i Stanislav Rybin, plata i bronze europeu

•

El passat cap de setmana va culminar el Campionat d’Europa Júnior de Tallinn, a Estònia, on Davit Kevlishvili va aconseguir el subcampionat europeu en la categoria +100 kg mentres que Stanislav es va penjar la medalla de bronze en la categoria -73 kg.

València, 11 de setembre de 2024.

El judo valencià ha començat la temporada més forta que mai. Després de la conquesta del Campionat del Món per part de la cadet Aiora Martín fa uns dies, les bones notícies van arribar este cap de setmana en el Campionat d’Europa júnior celebrada a Tallinn, Estònia.

La primera medalla per a la delegació valenciana va ser per a Stanislav Rybin que va aconseguir un destacat bronze en la categoria -73 kg després de véncer al georgià Giorgi Loladze. Rybin va accedir a la lluita pel tercer lloc després de guanyar al francés Peter Jean en la repesca.

Posteriorment, la segona presea per al judo valencià la va aconseguir Davit Kevlishvili aconseguint la final de la competició de +100 kg on va caure davant el turc Ibrahim Tataroglu. D’esta manera, Kevlishvili va aconseguir una destacada medalla de plata en el Campionat d’Europa.

Prèviament, el judoka georgià nacionalitzat espanyol va superar les semifinals davant l’alemany Mortaza Suha mentres que en quarts de final va derrotar al romanés Darius Dobre.

Dos medalles internacionals que certifiquen l’extraordinari inici de temporada per als esportistes de la Federació Valenciana de Judo.