Notes de premsa

• , ,

El campió d’Espanya de 1.500, Enrique Herreros, ha aconseguit la victòria masculina i Laura Domene ha sigut la guanyadora en dones, trencant els dos el millor temps en les seues categories

El diumenge 12 de maig es va celebrar la 9ª Carrera José Antonio Redolat corresponent al 19ª Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València 2024 i segona carrera homologada del Circuit en els seus cinc quilòmetres. Més de 3.900 corredors van arribar a meta en esta quarta prova del calendari que va transcórrer en el districte de Campanar i que va finalitzar en les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria.

La millor marca femenina va ser per a Laura Domene del Metasport, amb un temps de 16.08, seguida per María Ureña i María Valero del Serrano i Metasport, respectivament. Domene va batre el rècord femení de la prova que hi havia fins ara.

D’altra banda, el corredor més ràpid va ser Enrique Herreros, del Redolat Team, que va aconseguir un temps de 14.15, seguit d’Alejandro Pérez i Ciro Martín, del Fent Camí i Platges de Castelló, respectivament. Tots ells van entrar en un temps per davall de l’anterior rècord de la prova, la qual cosa denota el ràpid que va ser la carrera.

La 9ª Carrera José Antonio Redolat reunix 4.000 runners i bat tots els rècords de la prova.

Cal recordar que Herreros és l’actual campió d’Espanya de 1500 m, nascut a València i que pertany al club Redolat Team. Es tracta d’un corredor que encara és sub23 i que està cridat a obtindre grans cotes.

L’eixida va tindre lloc en l’Avinguda Maestro Rodrigo a l’altura del número 24 a les 09.00 hores per als atletes preferents, mentre que a les 09.02 hores van eixir la resta de corredors per a continuar amb tots aquells que es van inscriure a la modalitat “Al teu ritme”.

La millor marca femenina va ser per a Laura Domene del Metasport, amb un temps de 16.08, récord a la seua categoria.

La modalitat “Al teu ritme” està enfocada a tots els públics i nivells, i es pot gaudir del recorregut d’una manera més pausada. Esta modalitat és no competitiva i inclouen també a aquells participants que practiquen la marxa nòrdica.

Després de passar els últims participants de la modalitat competitiva i de ‘Al teu ritme’ per la línia de meta, es van celebrar les diferents carreres infantils per a menors de 14 anys que van tindre una participació de més de 200 menors.

El campió d'Espanya de 1.500, Enrique Herreros, ha aconseguit la victòria masculina amb un temps de 14:15, récord també de la seua categoría.

El campió d’Espanya de 1.500, Enrique Herreros, ha aconseguit la victòria masculina amb un temps de 14:15, récord també de la seua categoría.

Esta quarta prova puntuable, corresponent al 19ª Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València va estar organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el club Redolat Team.

Finalment, recordar que la següent cita del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València serà la 6ª Carrera Marta Fernández de Castro, homologada per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, i que es desenvoluparà el 26 de maig, on els runners recorreran els barris de Penya-Roja i La Creu del Grau partint del Passeig de l’Albereda.

La següent cita del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València serà la 6ª Carrera Marta Fernández de Castro, homologada per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, i que es desenvoluparà el 26 de maig.

La següent cita del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València serà la 6ª Carrera Marta Fernández de Castro, homologada per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, i que es desenvoluparà el 26 de maig.